Powerball - це унікальний, сучасний і найбільш ефективний кистьовий тренажер, призначений не тільки для серйозних тренувань, але і для розваги. За допомогою цього маленького пристрою, який легко поміщається в долоні, можна надовго зупинити робочий процес в офісі - адже це так захоплює! А якщо займатися регулярно, то можна не тільки підтримувати кисті і зап'ястя рук в чудовому тонусі, але і домогтися певних результатів. Звичайно, кистьовий тренажер Powerball не в змозі дати вам за короткий період величезних м'язів, проте він сильно підвищує такі якості, як чіпкість і витривалість рук. Powerball - це найкращий кистьовий тренажер, при цьому слід особливо відзначити, що крім всіх перерахованих вище якостей, цей пристрій, зокрема, powerball neon - це по-справжньому захоплюючий гаджет, який здатний привернути увагу всіх колег і друзів. Крім того, Powerball neon - це вельми оригінальний і досить незвичайний подарунок, який може принести користь представникам таких професій, як музиканти, фотографи, тим людям, чия робота безпосередньо пов'язана з роботою на комп'ютері, ну і, звичайно ж, спортсменам: скелелазам, гравцям в боулінг, мотоциклістам і багатьом іншим (список можна продовжувати до нескінченності). Практично будь-яке заняття, яке створює постійне навантаження на пальці рук, кисть або передпліччя буде виконуватися трохи краще і приємніше, якщо ви регулярно тренуєтеся з пристроєм Powerball.

Кистьовий тренажер Powerball сьогодні з успіхом використовують і танцюристи, зокрема, танцюристи брейк-дансу, причому не тільки як засіб для відновлення кистей рук, але і як додатковий аксесуар на своїх виступах. Наприклад, нові моделі Рowerball neon і Рowerball signature - це не тільки чудовий засіб для зміцнення м'язів рук, але ще і чудове пристрій, що дозволяє створювати справжнє світлове шоу. Ці кистьові тренажери неодмінно привернуть до себе увагу тим, що навіть при середній швидкості обертання всередині куль починають переливатися і виблискувати шість кольорових світлодіодів. Для їх світіння абсолютно не потрібні будь-які було батарейки, так як всередині пауерболла розташована спеціальна мініатюрна динамо-машина, яка і генерує електрику. За словами щасливих володарів цих «енергошаров» (Powerball в перекладі означає «енергетичний кулю»), відчуття від Пауербол абсолютно ні з чим не порівняти, при цьому позитивні емоції іноді прямо-таки б'ють через край!

Powerball - це не тільки чудовий і актуальний подарунок, але і засіб, щоб прогнати нудьгу і чудова розвага. Більшість кистьових тренажерів додатково оснащено цифровим лічильником, за допомогою якого ви в будь-який момент зможете зафіксувати свої успіхи, а потім порівняти їх з досягненнями ваших друзів. З цим унікальним тренажером у вільний час ви зможете влаштовувати справжнісінькі змагання і встановлювати особисті рекорди, здобуваючи перемоги. Адже для проведення таких змагань не потрібно якихось особливих умов, додаткового обладнання, ви можете проводити їх прямо у себе в офісі, сидячи за робочим столом або у власній квартирі, запросивши друзів і знайомих. Пауерболл - це чудовий спосіб проведення часу. Влаштовуючи подібні змагання, на відміну від набридли настільних ігор, за якими ви вбиваєте час у вихідні, ви можете отримати справжній заряд енергії на весь робочий тиждень вперед.

Кистьовий тренажер Powerball стане чудовим подарунком і нікого не залишить байдужим!