Powerball отримав багато відгуків медичних фахівців, що працюють в різних областях.

Ми вибрали лише ті з них, які, на нашу думку, відображають дійсно корисні властивості даного продукту, важливі для споживача, з особливим акцентом на його застосуванні в терапевтичних і реабілітаційних цілях.

Думка фізіотерапевта o powerball.
В даний час в світі фізіотерапії спостерігається певне пожвавлення, ім'я якому "Ексцентрична програма тренування".

Якщо Вам це ні про що не говорить, дозвольте пояснити, що вже багато років фізіотерапевти з великим завзяттям шукають надійний засіб лікування тендиніту (дистрофії тканини сухожилля) - дуже болісного захворювання, яке потенційно може вразити будь-яку частину вашого тіла і зазвичай стоїть за такими назвами як «лікоть тенісиста», «лікоть гольфіста», «хронічне розтягнення сухожиль травматичного характеру» (ХРСТХ), «коліно стрибуна» і «ахилові тендиніт».

І ось, абсолютно несподівано, з'являється група медичних фахівців з Канади, і вони приносять вести про «Святий Грааль» - новому, і що набагато важливіше, надійному способі лікування таких станів. Воно називалося «ексцентрична програма тренування» і самим революційним чином змінило наші підходи до курації даного захворювання.

Ексцентрична програма тренування в основному контролює зниження ваги.

Сама ідея досить проста; підняття ваги зміцнює м'язи, тоді як його опускання робить міцнішими сухожилля, і якщо у вас є хворі сухожилля, ви просто повинні зміцнити їх.

З ногами все виходить легко - при виконанні підйому на шкарпетки або неглибоких присідань, в момент, коли ваше тіло опускається, досягається ексцентрична тренування. Але з руками це набагато важче. Складно використовувати в тренуваннях м'язи та сухожилля, коли вони болять. Чи включається безліч інших м'язів і у вас не виходить задіяти потрібні з них.

Одного ранку в листопаді 2006 р листоноша кинув в мою поштову скриньку невелику посилку, і маленька світиться сфера, яка називається NSD Powerball, увійшла в моє життя. Я замовив її з примхи, будучи по горло ситий тим, що мій зведений брат значно перевершував мене на поле для гольфу і не пропускав нагоди посміятися з мене. Я чув, що ці маленькі пластикові кулі могли набагато поліпшити мої навички і думав, що вони не здатні заподіяти шкоду.

Тому я замовив його, почав займатися і ... кинув. Оскільки моя техніка нікуди не годилася.

Тому я почав знову і цього разу заняття тривали трохи довше. Через півгодини я почув, як мій маленький «друг» заспівав!

Коли я поклав його назад, то зрозумів, наскільки сильно боліли мої руки. Я змусив свої м'язи працювати так, як вони ще не працювали.

З цього ви можете зробити висновок, що Powerball досить унікальна річ. Він вимагає певних м'язових зусиль для руху. І чим швидше ви змушуєте його рухатися, тим більшу силу протидії / опору він викликає, так, що і продовжувати заняття теж буде важче. Це виріб унікальний і тому, що ви зможете рухати його настільки швидко, наскільки вистачить ваших сил. І воно змушує працювати кожен м'яз вашого передпліччя в будь-яких напрямках, включаючи і ексцентричне.

Так що перед вами пристрій, який ви не зможете обдурити.

І воно не буде працювати, якщо ви не використовуєте потрібні м'язи.

Ось так просто я знайшов саме те, що шукав, для лікування множинних травм і пошкоджень моїх зап'ясть і рук.

Зараз, коли величезна кількість людей використовує комп'ютер в повсякденному житті, все більша їх кількість страждає від хронічних розтягувань сухожиль рук і пальців. Powerball міг би стати простим рішенням, що допомагає людям лікувати подібні захворювання будинку, не вдаючись до частого відвідування лікарів.

Він придатний не тільки тоді, коли ви відчуваєте біль - він розроблений, щоб допомагати запобігати дані проблеми з самого початку. Чим більше я про це думав, тим сильніше мене затягував цей процес. Звернення з Powerball вимагає гнучкості зап'ястя, тому від будь-тугорухливості в кисті майже завжди можна позбутися за допомогою Powerball. Без шкоди ... простим м'яким перекочування, який змушує ваші м'язи працювати і поліпшує кровообіг як в них, так і в суглобах.

Зламані зап'ястя і пальці повинні бути иммобилизировать і тому вони часто Тугоподвижность, слабкі і хворобливі, коли знову повертаються до руху. Як можна відновити рухливість і силу в домашніх умовах?

За допомогою Powerball. Хрящі дозволяють суглобам рухатися легко і безболісно. Якщо хрящ починає зникати, з'являються ригідність і біль. По суті, це початок артриту. Хрящ залишається здоровим, коли підживлюється суглобової рідиною. Якщо суглоб рухається, виробляється більше суглобової рідини і хрящ отримує достатнє харчування. Але при занадто сильному впливі суглоб може бути пошкоджений. Так як же слід виконувати руху в зап'ястях, щоб уникнути шкідливого впливу?

За допомогою Powerball. Синдром зап'ястного каналу - це стан, при якому нерв виявляється здавлений всередині каналу зап'ястя. Компресія виникає з різних причин. Лікування може включати розщеплення кисті, фізіотерапію і в ряді випадків хірургічне втручання. Фізіотерапевтичне лікування зазвичай направлено на відновлення сили і гнучкості, а також поліпшення кровообігу. Отже, яким чином можна відновити силу, гнучкість і кровообіг в домашніх умовах?

Ви вже здогадалися! Цей симпатичний пластиковий куля, який швидко увійде у вас у звичку - набагато більше, ніж мила іграшка (або засіб для поліпшення навичок гри в гольф!) - це просто кишеньковий фізіотерапевт!

Отже, думаю я, що кожен, хто має пошкодження зап'ясть, повинен використовувати Powerball? Ні. Але я думаю, що кожному, хто хоче подарувати своїм рукам довге життя, дійсно варто спробувати даний пристрій.

На закінчення дозвольте мені розповісти трохи про себе, щоб додати переконливості моєї розповіді; Я отримав спеціалізацію фізіотерапевта в 1997 р в Університеті міста Бат в Англії. Раніше я лікував професійних спортсменів, будучи фізіотерапевтом футбольного клубу р Редінга протягом 2 років. В даний час я працюю клінічним фахівцем фізіотерапії (тобто займаю один з найвищих постів серед фізіотерапевтів, які не бажають йти вниз по кар'єрних сходах) в госпіталі державної служби охорони здоров'я поблизу Манчестера. Сподіваюся, мої коментарі були корисні для вас.

З найкращими побажаннями, Кріс Холлоуей, фізіотерапевт (Пам'ятайте: якщо ви не впевнені в причини болю, будь ласка, проконсультуйтеся з фахівцем перед тим, як почати реабілітаційні вправи / використання різних пристроїв, включаючи Powerball).

Думка мануального терапевта (хіропрактика) про powerball.

З тих пір як ми стали застосовувати Powerball в клініці з початку цього року, він залишається виключно ефективним пристосуванням, використовуваним для реабілітації патології верхніх кінцівок.

Вперше я познайомився з подібним гіроскопом 8 років тому, коли він демонструвався мануальним терапевтом зі Сполучених Штатів, Кевіном Хеароном, доктором хіропрактікі, на семінарах з лікування кінцівок в якості відмінного інструменту для зміцнення зап'ясть, але так ніколи і не зацікавив нікого з цієї країни. В кінцевому підсумку я знайшов Powerball в Музеї науки близько 2 років тому і приєднав до нього вбудований комп'ютер як прекрасний засіб відстеження прогресу, який робить людина, що займається з його допомогою. Збалансований ротор (вращающее пристрій) в даній версії також означав відсутність вібрації - результати виявилися абсолютно нешкідливими і, таким чином, більш відповідними вимогам наших пацієнтів, ніж у попередньої моделі, яку ми спостерігали.

Powerball вже довів свою надзвичайну ефективність при лікуванні кистьового тунельного синдрому (КТС), «ліктя тенісиста і гольфіста», хронічних розтягувань сухожиль травматичного характеру (ХРСТХ) / професійно обумовлених патологій верхніх кінцівок (ПОПВХ) і навіть став найголовнішим засобом в стабілізації нестабільного грудинно-ключичного зчленування.

Його унікальне дію викликає тривале скорочення мускулатури всій верхньої кінцівки досить продуманим способом. Відцентрова сила тягне за собою круговий рух, яке викликає концентричне скорочення (укорочення) і ексцентричне (подовження) в синусоїдальної формі, так як м'язи-згиначі і розгиначі зап'ястя реагують на рух Powerball. Сам по собі цей ефект викликає поліпшення м'язової активності в області пальців, рук, зап'ясть і ліктів, оперізують м'язів передпліч і плечей, утримують лікоть в одному положенні.

Завдяки цьому змінюючи положення ліктя від згинання в 90 ° до розгинання, людина може змінювати положення плеча під різним кутом при згинанні, розгинанні, відведенні і т.д., що змушує оперізують м'язи плеча і м'язи-обертачі діяти аналогічним способом. Таким чином можна тренувати різні м'язові групи, в залежності від позиції передпліччя по відношенню до решти тіла.

При регулярному використанні пристрій допомагає подолати миофасциальное зрощення, покращуючи функцію м'язів і таким чином зменшуючи розтягнення сухожиль і фіксують їх тканин. Завдяки нормалізації м'язової активності Powerball сприяє врівноважування протилежно спрямованих рухів в кожному суглобі, зменшуючи навантаження розтягування на утримують зв'язки даних суглобів і дозволяючи їм гоїтися правильним чином. Всі наведені ефекти ведуть до зниження реактивного запалення, тобто пухлини і, отже, болю.

Це також і веселе розвага в приймальному відділенні нашої клініки. У нас є лист «Великого Рахунку» на екрані, що відображає кількість очок, набраних під час занять, виконуваних правою і лівою рукою, а також демонстраційний Powerball для всіх, хто захоче спробувати!

Роув Сімпсон, Бакалавр природничих наук, доктор хіропрактікі, мануальний терапевт

Думка мануального терапевта про powerball.

PowerBall має величезну терапевтичну цінність. Він додав новий напрямок лікування певних патологічних станів верхніх кінцівок, даючи можливість чоловікам і жінкам спортсменам, а також музикантам домагатися ще кращих результатів в своїх професіях.

Скарги на різні неприємні симптоми в зап'ястях, руках, передпліччях, плечах і шиї обумовлені погано збалансованими кровообігом, м'язовою силою і м'язової функцією. Природний баланс цих складових загублений. Дане природну рівновагу може бути відновлено за допомогою відцентрових сил, які виникають під час курсу тренування з PowerBall.

Що ж таке PowerBall і як він працює? Гіроскоп PowerBall складається з сферичних внутрішньої і зовнішньої оболонок, з'єднаних центральною віссю. Вона пов'язує дві цих сфери таким чином, що внутрішня оболонка обертається навколо осі. Коли внутрішня оболонка наводиться в рівномірний відцентрове круговий рух по відношенню до іншої оболонці, кожна точка зовнішньої сфери отримує внутрішнє прискорення, спрямоване до центру. При великих швидкостях будь-яка частина зовнішньої оболонки обертається з певною швидкістю в секунду. Це призводить в дію силу, яка, згідно з Ньютону, може повідомити масі (внутрішній сфері PowerBall) певне прискорення.

Вага внутрішньої оболонки PowerBall з урахуванням швидкості обертання буде генерувати силу, що досягає 17 кг в секунду. Коли ви тримаєте PowerBall в стислому кулаці, в руці розвивається сила протидії (дія дорівнює протидії), так звана доцентрова сила, яка направлена ​​від кисті до зап'ястя.

М'язова сила потрібна для того, щоб протидіяти цій силі. Агоністичні (допомагають руху) м'язи-згиначі руки будуть стимулювати антагоністичні (перешкоджають) реакції в інших м'язах, щоб підтримувати баланс в руці. Якби цього не відбувалося, гальмує зусилля б не існувало і руку б кидало в сторону в результаті дисбалансу. Крім того, м'язи-синергисти (допомагають основним м'язам) активуються, щоб утримувати рух гіроскопа. Всі ці активні зусилля викликають м'язову втому, яка в свою чергу змушує наше тіло забезпечувати більш інтенсивну циркуляцію крові (метаболізм) і зміцнення м'язів руки, зап'ястя і передпліччя, тобто включають механізм так званої "тренування". Повторні вправи за допомогою PowerBall також поліпшать координацію (більш ефективну взаємодію) між м'язами.

Багато патологічні стани дуже успішно лікуються вправами з PowerBall.

Як кількох прикладів можна привести порушення кровообігу в м'язах, шкірі, нервових стовбурах і зв'язках, зазвичай виникають при хронічних розтягненнях сухожиль травматичного характеру, пошкодженнях м'яких тканин і після загоєння переломів. Поліпшення м'язової координації може призводити до значного підвищення професійних навичок музикантів (піаністів, гітаристів, флейтистів і інших) і спортсменів обох статей (метальників дротиків, тенісистів, гольфістів та інших).

(Проконсультуйтеся з фізіотерапевтом / фахівцем в області лікувальної фізкультури, щоб переконатися, що ви не шкодите собі надмірними вправами).

Рекомендується добре збалансована програма тренувань. У моїй практиці є позитивний досвід застосування PowerBall. Не слід недооцінювати терапевтичного значення даних тренувань.

Франк ванн дер Стед Физиотерапевт / Мануальний терапевт