Powerball - профілактика тунельного синдрому і відновлення рук після травм і переломів.
Сьогодні багатьом людям, які працюють за комп'ютером (дизайнерам, програмістам, бухгалтерам та ін.), Не з чуток знайома така проблема, як біль і судоми в кистях рук. Вся справа в так званому «тунельний синдром» або, як це захворювання називають лікарі - синдромі зап'ястного каналу. Виявляється воно такими явищами, як досить сильні болі в зап'ясті, переважно правої руки, а також якоїсь скутістю, обмеженістю дій і відчуттям неприємного печіння в області кисті. Звичайно, всі ці незручності можуть бути викликані не тільки тривалою роботою за комп'ютером, але і неправильним положенням тіла під час сну. І все ж тунельний синдром набув статусу професійного захворювання переважно у комп'ютерників (тобто програмістів, копірайтерів, дизайнерів, складачів текстів, секретарів та інших людей, які постійно працюють на клавіатурі), а також у музикантів-клавишников, гітаристів або танцюристів-виконавців брейк дансу.

Але що ж робити для того, щоб якомога швидше зняти втому, напругу і навіть раптово з'явилася біль в кистях рук? Чи можливо безопераційне лікування тунельного синдрому? Так, безсумнівно!

Не так давно було винайдено пристрій Powerball, яка вчинила справжній прорив у сфері лікування захворювань суглобів і м'язів рук. Крім того це унікальний засіб, спрямоване на відновлення після травм, переломів і розтягувань. Powerball з успіхом замінив обридлі гантелі, громіздкі еспандери і нудною тренування. Він абсолютно незамінний для професійних спортсменів, приносячи нові сили, гнучкість і рухливість пальців рук. Принцип роботи цього кистьового тренажера досить простий: кожен такий кульку, легко уміщається в руці, містить в собі вбудований гіроскоп, який після того, як ви починаєте обертати сам пристрій, надає адекватний опір на будь-який вплив. Таким чином, чим швидше ви будете обертати тренажер Powerball, тим сильніше буде його опір, а відповідно зросте і сила навантаження.

Якщо ви цілий день проводите за комп'ютером, то ми настійно рекомендуємо вам придбати кистьовий тренажер Powerball і зробити це краще за все до того, як ви відчуєте неприємні синдроми захворювання зап'ястного каналу. Адже завжди краще вчасно попередити хвороби рук, ніж потім довго і болісно лікувати їх! Регулярно використовуючи пауерболл, ви не тільки зможете зняти втому, але також проведете своєчасну профілактику всіх захворювань рук. Справа в тому, що всі вправи з кистьовим тренажером Powerball значно покращують кровообіг в м'язах зап'ястя, запобігаючи застій крові в тканинах, а також сприяють більшому розвитку їх гнучкості, еластичності і правильному розтягування, що є важливим елементом профілактики захворювання артритом.

Можна з упевненістю сказати, що Powerball - це досить серйозний тренажер. З його допомогою ви зможете істотно збільшити чіпкість і силу пальців, він чудово розробляє руки і вельми корисний для реабілітації після травм.

Powerball ідеально підходить для відновлення пошкоджених зв'язок і сухожиль після травмування рук, вивихів або переломів. У таких випадках для повного відновлення рекомендується обертати Powerball буквально кілька хвилин в день, але таким чином, щоб його вбудований ротор працював на обмеженій швидкості, тобто не більше 5-6 тисяч оборотів в хвилину. Кистьовий тренажер Powerball - це не тільки надійний помічник при гострого болю в кистях рук, але і чудовий спосіб з користю для здоров'я провести свій вільний час!