В даному розділі ми вирішили показати вам кілька відео кліпів, які демонструють навантаження на різні м'язи руки під час тренувань з powerball.

Чим швидше вираскручіваете куля, тим більше навантаження на ваші м'язи.

Якщо ви зовсім недавно придбали ваш повербол, радимо починати з низьких швидкостей, щоб уникнути крепатури (болів) м'язів після тренувань.

Передпліччя - проти годинникової стрілки.

 

 

Прийміть вихідне положення, як показано на відео, і починайте обертати пензлем руки проти годинникової стрілки, сконцентрувавшись на необхідної м'язі.

Передпліччя - за годинниковою стрілкою.

 

 

Прийміть вихідне положення, як показано на відео, і починайте обертати пензлем руки за годинниковою стрілкою, сконцентрувавшись на необхідної м'язі.

біцепс

Для того, щоб тренувати біцепси, зігніть руку в лікті і починайте крутити кулю проти годинникової стрелкі.Кість незначно зігніть в напрямку до себе.

 

Грудні м'язи

 

 

Випрямити руку, кисть відведіть трохи вперед перед собою і починайте крутити повербол. Сконцентруйтеся на м'язі грудей.

дельтоподібний м'яз

 

 

Притисніть руку до тулуба, ксить починайте розкручувати куля за годинниковою стрілкою. Ви повинні відчути напругу в дельтоподібного м'язі. Значить ви все робите правильно.

Пальці і сила стискання руки

 

 

Пальці рук і сила рукостискання тренуються при звичайному використанні powerball.

Зміцнення кистьового суглоба

 

 

Неважливо, як тримати повербол і з якою швидкістю його крутити - в будь-якому випадку буде задіяна кисть. При частому використанні powerball кисть зміцнюється і стає менш сприйнятлива до силових навантажень.