Де виготовляються powerballs? - Країна-виробник оригінальних powerballs - Тайвань. Решта - все китайські підробки дуже низької якості. Зазвичай такі кулі ламаються і дуже сильно шумлять. Також там немає балансу і їх не можна розігнати до великих швидкостей. Ми набуваємо тільки оригінальні powerballs безпосередньо у виробників.

А де гарантія того, що я отримаю своє замовлення? - Ми є офіційним представником powerball на території України. Перевірити це досить просто - зайдіть на офіційний сайт powerballs.com і виберіть країну Україна. Ви потрапите на наш сайт. Ну і найбільшою гарантією є відгуки наших покупців на різних форумах і сайтах. Працюємо ми більше 14 років і поки не було відгуків, що комусь не був доставлений замовлення. Ми намагаємося вирішувати всі питання оперативно і з максимальною зручністю для наших покупців.

Чи можна зупиняти ротор під час руху? - Робити це не рекомендується. Бажано давати ротора зупинитися самостійно.

На що поширюється гарантія 1 рік? - Гарантія поширюється на ротор і лічильник powerball. Однак гарантійний обмін проводиться тільки в тому випадку, якщо поломка сталася не з вашої вини. Тому настійно не рекомендується упускати ваш powerball, особливо під час руху. Також не рекомендується розбирати ваш powerball, тому що гарантія теж втрачається, якщо Ви зробили щось не так при розбиранні-складання. Якщо з вашим кулькою щось не так краще - зв'яжіться з нами для уточнення варіантів пересилання. Після отримання powerball, експерти оглянуть його і ми повідомимо вам терміни лагодження або обмін на новий.

Через деякий час в кистьовому тренажері з'явився шум. - Невеликий шум допустимо при роботі з powerball, нічого страшного. Там все засновано на терті, тому шум там буде. Якщо починає шуміти досить голосно, спробуйте почистити powerball. Використовувати мастила категорично забороняється.

У новому powerball присутній скрип на низьких оборотах. У нових Повербол такий скрип присутній майже завжди і проходить, як тільки всі частини притруться один з одним. Зазвичай цей процес займає не більше тижня. Це нормально, тому що мастила всередині powerball немає.

У моєму powerball з'явився стукіт. Що робити? Стук в powerball означає, що його впустили. Гарантійним випадком це не є, тому необхідно буде купити пошкодити частину корпусу і замінити її. Як розібрати powerball, можна подивитися в розділі Як розібрати powerball. Необхідно уважно вивчити частини корпусу всередині на наявність маленьких вм'ятин, не більше 2-3 мм в ширину. Ці вм'ятини утворюються при падінні кульки. Досить буде замінити пошкодити частину корпусу, щоб powerball запрацював нормально.

З якого віку можна починати крутити powerball? - Так як повербол надає навантаження на м'язи рук, то необхідні певні зусилля, щоб утримати кулю в руках, тому рекомендований вік - 12 років (хоча все залежить від розвитку дитини). Увага: не можна давати грати powerball маленьким дітям. Можливі серйозні травми. Для дітей можна придбати модель Pico, спеціально розроблену для маленьких дітей.

Як розібрати powerball? Відео інструкція з розбирання powerball знаходиться на нашому сайті у розділі Як розібрати powerball.

Як зняти або встановити лічильник в powerball? Відео інструкція по установці лічильника в powerball знаходиться на нашому сайті у розділі Як зняти лічильник в powerball.

Де ви знаходитесь? - Склади нашого магазину фізично знаходяться в Одесі. Доставка по іншим містам України безкоштовна через Нова Пошта і займає максимум до двох діб.