Нижче ми розмістили інструкцію по запуску Повербол зі шнурком і без шнурка, за допомогою пальців.

 

Стартувати ваш powerball дуже просто. Намотайте червоний шнурок, який додається до Повербол, на ротор, після цього необхідно різким рухом дергнуть за шнурок. Ротор почне крутитися зі швидкістю приблизно 2500 оборотів в хвилину. Тепер опустіть руку так, щоб долоня дивилася в підлогу і починайте крутити пензлем (за годинниковою або проти годинникової стрілки, як вам зручніше) плавними повільними рухами до тих пір, поки не почнете входити в ритм Повербол. Як тільки ви відчуєте ритм, просто збільшуйте швидкість обертання пензлем до тих пір, поки зможете :) Чим швидше ви розкручуєте ваш powerball, тим більший опір він вам надає на всі частини руки.

 

Запуск Powerball за допомогою пальців:

 

 

Техніка запуску Повербол пальцями вимагає невеликого тренування. Як тільки ви навчилися без проблем керувати вашим powerball, спробуйте крутити його на найнижчих оборотах, не даючи ротора зупинитися.
Візьміть ваш повербол в одну руку ротором наверх, великим пальцем правої руки різко ковзніть по поверхні ротора і починайте повільно розкручувати кульку до тих пір, поки не відчуєте, що він розкрутився.
Важливо: Вам потрібно пальцем розкрутити ротор до швидкості мінімум 1500 оборотів в хвилину, інакше у вас нічого не вийде.